Download Cfg War Pgl C.s

Download Cfg War Pgl C.s

Download Counter-Strike: Source for Windows now from Softonic: 100% safe and virus free. More than 4833 downloads this month. Download Counter-Strike: Source latest.

Am jucat si eu cu cfg si nu are rost credeti-ma. Am jjucat pt prima data.miam mai invitat prieteni care aveau cfg.si din cauza noastra s-a inchis serverul fun.ruls.ro. In orezent s-a reinfiintat un nou server in locul celui deteriorat.

Se numeste pgl.realclasic. Tk si va invit sa jucati pe el. Numele meu este 3 Sud-EsT '.-' Oche sau pur si simplu Oche. Am intrat in cel mai puternic clan fara ajutorul configuratiilor.deci va sfatuiesc sa nu faceti ceea ce nu trebuie.daca jucati cu configuratii sunteti niste LASI!

Esti gata sa incerci un counter-strike 1.6 tradus aproape in totalitate in lb. CS 1.6 Romania ofera skinuri moderne, sunete frumoase, texturi si sprite-uri de ultima generatie. Cricket Captain 2006 Torrent more.

Cs-ul poate fi jucat atat cu boti cat si cu prietenii pe servere online. Jocul este de ceva timp creat si este preferat de o multime de jucatori. Muzica de la inceput este tot un plus al jocului. Primul pas in a juca acest joc este sa apasati butonul download, dupa descarcarea completa instalati jocul iar dupa finalizare trebuie sa rulati counter-strike.exe care se afla pe desktop.

Ce parere aveti despre acest joc?